De Protestantse Gemeente te West Maas en Waal beslaat hetzelfde gebied als de burgerlijke gemeente West Maas en Waal; oftewel de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Onze gemeente maakte t/m 2016 deel uit van de Protestantse Streekgemeente Maas en Waal

• Geen kerkdiensten vanaf 21 november

Gezien het aantal oplopende corona besmettingen heeft de kerkenraad besloten om met ingang van zondag 21 november geen kerkdiensten meer te houden.

We vinden het een groot gemis dat dit niet meer mogelijk is, maar het is naar onze mening onverantwoord om in onze kleine kerken diensten te houden. We moeten er niet aan denken dat via een kerkdienst gemeenteleden besmet zouden worden.

Iedere week wordt er wél een YouTube opname gemaakt en gepubliceerd bij de kerkdienst op onze website en via Facebook.

We wensen iedereen veel sterkte en Gods zegen in deze onzekere tijd.