Voorlopig geen kerkdiensten

In navolging van de berichtgeving van de overheid en nadat bekend werd dat de tweede golf van het corona virus net zo erg is als de eerste heeft de kerkenraad besloten op gelijke wijze te handelen als in het voorjaar.

Wat inhoud dat er met ingang van zondag 8 november geen kerkdiensten meer worden gehouden.

In de kerkenraadsvergadering van december wordt besproken of het mogelijk is om tijdens de kerstdagen een viering te kunnen houden.

De kerkenraad vindt het een gemis dat er geen kerkdienst meer is in de kerk, we begrijpen dat veel gemeenteleden de diensten missen. Toch moeten we er niet aan denken dat via de dienst gemeenteleden besmet zouden worden.

Iedere week wordt er via de zondagsbrief wel een YouTube opname rondgestuurd. Deze zal ook op de website te vinden zijn.

Als u daar behoefte aan heeft kunt u altijd contact op nemen met ds. Laseur voor een onderhoud.
Mocht u hulp nodig hebben, wat betreft boodschappen doen of als wij iets anders voor u kunnen beteken dan kunt u contact opnemen met één van de contactpersonen of met de scriba via het contactformulier op deze site.