Moldavië Project

Wie zijn wij?
Wendy, Renée, Rija en Aline hebben het initiatief genomen om het Moldavië project op te zetten!
Wij zijn het aanspreekpunt voor zowel de jeugd als de knd en de gemeente enz enz.
Namens de gemeente onderhouden wij het contact met Carmen.

We willen graag zoveel mogelijk activiteiten plannen/uitdenken/organiseren om veel geld
in te zamelen ten behoeve van het realiseren van een dagopvang voor ouderen in Costesti, Moldavië.
Onze activiteiten zijn op dit moment:
  • De werkvakantie in Moldavië voorbereiden voor de jeugd of eigenlijk is dat samen met de jeugd!!
  • Speciale kerkdiensten
  • Verkoop van artikelen bijvoorbeeld op een rommelmarkt.
Houdt u onze weblog in de gaten voor de laatste nieuwtjes

Groetjes Wendy, Renée, Rija en Aline

Contactpersoon: