Tijdens de gemeenteavond hebben Jörgen, Manon, Geertje en Sophie over hun ervaringen verteld in Moldavië. Het indrukwekkende moment, zoals het bezoek aan de ouderen en de vrolijke momenten. U hebt er over kunnen lezen in de vorige twee kerkbladen. Hieronder leest u nog een reactie van Coendert die er niet bij kom zijn tijdens de gemeen avond.

“Toen ik in het begin hoorde over het project vond ik het ‘een ver van mijn bed show’ en was het niet mijn plan om mee te gaan. Na een tijdje werd de interesse toch gewekt en heb ik besloten om mee te gaan.

Ik dacht dat ze alles zouden laten verpauperen als wij weer weg zouden gaan. Maar ik er kwam al snel achter dat een hoop dagelijkse dingen daar in Moldavië niet zo vanzelfsprekend zijn als in Nederland. Afhankelijk van donaties en met beperkte middelen zag ik hoe ze bezig waren aan het opvangcentrum wat mijn mening over het project heef doen veranderen.

Ik kijk nu met een positieve blik terug op het project en op de reis.

Omdat ik er met de presentatie niet bij kan zijn, wil k via deze manier iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat we naar Moldavië konden.

Het was een reis die mij nog lang bij zal blijven.”

Op die avond is ook bekend gemaakt hoeveel geld wij bij elkaar gespaard hebben. We hebben ongeveer € 200,- aan onkosten gemaakt en dan moet u denken aan de kosten van de rekening en wat onkosten voor de kerstmarkt afgelopen december. Omdat de reis de diaconie minder gekost heeft dan was begroot, heeft zij nog € 1500,- overgemaakt.

In totaal is er € 8106,10 over gemaakt naar Carmen voor het project. Een prachtig bedrag, waar Carmen erg blij mee is, mailde ze.

(De rekening voor het project in Moldavië is inmiddels opgeheven.)

Ook wij zijn blij met dit bedrag. Iedereen die op wat voor manier zijn/ haar steentje heeft bijgedragen: Hartelijk dank!

Wij hebben met veel plezier dit project georganiseerd!

Aline, Wendy, Renée

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.