Laatst heb ik geschreven met Carmen, zij schreef toen dat ze druk was met haar werk in zowel Moldavië als in de Oekraïne. Ook zei ze dat ze hoopte dat het huis (ons project) klaar zou zijn als wij komen dit jaar, zodat wij het zouden kunnen inwijden. Hoe leuk !!!!!

Wij zouden dan in het huis mogen bivakkeren tijdens ons verblijf daar! Geen idee of dat gaat lukken want ze hadden daar al sneeuw! En nu nog steeds..... veel sneeuw! Dus dat wordt nog even afwachten! Zoals het er nu uitziet gaan er 5 jeugdleden en 2 volwassenen mee naar Moldavië voor de werkvakantie in de maand juli. Zodra we onze plannen en die van Carmen compleet hebben gaan we met deze groep om de tafel zitten! Uiteraard houden we jullie ook op de hoogte hiervan en vanzelfsprekend ook van onze reis!

 

Ons banksaldo groeit gestaag door, intussen hebben we voor de 2e keer een bedrag van €750,= overgemaakt!

Het bedrag dat we tot nu toe hebben gespaard is €4694,30. Echt een heel mooi bedrag!!! Nogmaals heel erg bedankt hiervoor !

 

Natuurlijk gaan we door met onze acties. De koekverkoop iedere laatste zondag van de maand. Je kunt dan een heerlijke koek kopen tijdens het koffie drinken na de dienst en het kan zomaar zijn dat het een "homemade" koek is! Wil je nou ook een keer wat lekkers bakken geef dat dan even door aan een van de commissieleden! Alle onkosten worden vergoed !

 De legeflessenactie loopt ook gewoon door. In iedere kerk hangt een plastic zak met de vlag van Moldavië erop, daar kun je de lege statiegeldflessen in doen.  De opbrengst van beide acties is natuurlijk voor ons diaconaal ondersteund project "Dagopvang voor ouderen in Costesti, Moldavië".

 

Een hartelijke groet namens Carmen, de ouderen in Costesti en de Moldavië commissie.

Aline

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.