Voortgang bouw

Er wordt hard gewerkt aan de dagopvang voor ouderen in Costesti Moldavië, zo zijn ze onder meer druk bezig met het dak zoals te zien is op de foto's.

Het hek staat er inmiddels, ook is er te zien dat er sneeuw ligt, hopen dat de bouwaktiviteiten binnen gewoon doorgaan!

d6557057 abeb 4881 a541 dec03f756463

Op zondag 30 december a s hopen we u weer helemaal bij te praten over de voortgang van "ons" project. Dan is er ook weer koekenverkoop.

We zijn ook nog steeds op zoek naar personen die iets lekkers willen bakken, met de bedoeling om deze lekkernijen te verkopen, dit vindt plaats iedere laatste zondag van de maand. Alle onkosten worden vergoed!! U kunt zich hiervoor opgeven bij een van de commissieleden!

Ook onze lege flessen actie blijft nog gewoon doorgaan.

In de 3 kerken hangen plastic zakken met de Moldavische

vlag er op, waar u de lege statiegeld flessen in kunt doen

IMG 1314 IMG 1313c867de11 26cf 4348 86df 4d64faef5b5b

Kerstmarkt

Helemaal fantastisch was de opbrengst van de kerstmarkt in de kerk te Wamel!!

In een ongedwongen knusse sfeervolle kerk hebben we veel bekende maar ook onbekende mensen ontmoet. Iedereen heeft z'n steentje bijgedragen om de opbrengst van deze markt tot een mooi eindresultaat te laten komen.

Ook hiervoor onze dank!

Altijd weer mooi is het om een voorlopige tussenstand te kunnen noemen van ons saldo, deze staat nu op € 3812.48

Wellicht kunnen wij u a.s. zondag 30 dec een nog hoger bedrag noemen!!

MG 7506  MG 7519

Heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage op wat voor manier dan ook !

Een hartelijke groet van
Carmen, de ouderen in Costesti en de Moldavië commissie.

Gr. Aline