Dag allemaal,

Wat was dat een goede actie, de verkoop van verse producten uit de moestuinen van gemeenteleden!!

Geweldig hoe er is gekocht maar ook geweldig waren, zeker niet onbelangrijk ..., de producten die mee werden genomen uit deze moestuinen !!!

Heel hartelijk bedankt dhr van Beem, fam Miedema en fam Jagtenberg. Zonder jullie bijdrage was het echt niet gelukt.....Super!!!

 

Zoals eerder is aangegeven stopt deze actie...., helaas...., maar u kunt wel een bestelling plaatsen van verse groenten bij de dhr van Beem. Maak even een afspraak hierover wat betreft de kosten en de levering,  want dit gaat buiten het Moldavieproject om!

 

Ook kunnen er kransen worden besteld bij mw de Wit, deze kransen zijn 10,-per stuk. De opbrengst hiervan is voor het Moldavië project!.

 

Verder blijven onze flessen-actie en de koekenverkoop-actie nog steeds doorlopen. De eerstvolgende keer dat u weer een lekkere koek bij de koffie kunt kopen is op zondag 30 december!!! Dus niet op de laatste zondag van November, dit i.v.m de gedachtenisdienst.

 We zijn nog steeds op zoek naar personen die ook een keer willen bakken. Alle onkosten worden vergoed!! U kunt zich opgeven bij een van de leden van de Moldavië-commissie!!!

 

Graag wil ik u van harte uitnodigen voor de kerstmarkt op zaterdag 8 december, de opbrengst van deze gezellige markt is voor het  Moldavië project!! Er is  op deze avond van alles te zien te eten/drinken en te kopen! Graag tot ziens op 8 december!

Vriendelijke groet de Moldavië commissie Aline

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.