Moldavië project!

Wat gaat het goed met het sparen, zo fijn om te merken dat we met z'n allen de schouders er onder zetten . Het bedrag op dit moment € 2318,71 en er is intussen € 750,00 gedoneerd aan "Ons project" misschien ter overvloede, ik heb het natuurlijk over de dagopvang voor ouderen in Costesi Moldavië!

We zijn begonnen met de moestuin actie, even in het kort de uitleg. Er worden iedere zondag verse producten meegenomen naar de kerk door een 20180729 111949aantal gemeenteleden, deze heerlijke verse producten kunnen dan door u worden gekocht tijdens het koffiedrinken!
Wat een leuke bijkomstigheid is, dat u zelf de prijs bepaalt voor wat u koopt!.....
....... opbrengst is wel voor het project!!
En als u heel aardig bent tegen deze moestuinhouders geven ze u leuke/handige tips en /of recepten voor het gebruik van deze verse producten. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt!

Ook onze 2 andere acties blijven doorlopen:

• de lege statiegeld flessen actie, dit kan iedere zondag, er hangt in elke kerk een plastic zak met het logo van Moldavië erop waar u dan de flessen in kunt doen
  • de koeken verkoop iedere laatste zondag van de maand tijdens het koffiedrinken. Even voor de duidelijkheid als u wat bakt voor deze actie, de onkosten worden natuurlijk vergoed! U kunt zich nog steeds opgeven om mee te bakken!

Verdere informatie kunt u vinden op de website en de commissieleden vertellen u er natuurlijk ook graag wat over!!!

Hartelijk bedankt voor uw bijdragen, namens de ouderen in Costesi , Carmen en de Moldavië-commissie.
Aline