07 maart 2018

Dag allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben heeft de Moldavië commissie een aantal activiteiten op touw gezet!
Iets wat Carmen trouwens enorm waardeert. Zij is intussen alweer in Moldavië en ze heeft laten weten dat ze hier in Nederland waar ze ook kwam overal een warm onthaal kreeg. Een stimulans om verder te gaan met haar werk in Moldavië!!

Nog even de acties op een rijtje

• In elke kerk hangt een plastic zak waarin jullie lege flessen kunnen doen!
  • Tot en met Pasen worden er na de dienst heerlijke verse eieren verkocht!
  • Iedere laatste zondagmorgen van de maand worden er zelf gemaakte taart/koek /cake verkocht bij het koffiedrinken!

Helpen met bakken

Mochten jullie nu denken ik wil ook helpen met het taart en koek bakken voor deze zondagen geef je dan z s m bij een van ons op, als er hier nou genoeg animo voor is kunnen we een rooster gaan maken! Zo zouden we allemaal een steentje bij kunnen dragen!! Hoe mooi is dat!!

Tenslotte is het project van ons allemaal!!