28 januari 2018

Dag Allemaal,

Wat was het gezellig om Carmen te ontmoeten afgelopen zondag.
Carmen, bedankt dat jij in deze drukke periode, hier in Nederland, tijd wist vrij te maken voor ons om ons bij te praten over het project
Nogmaals bedankt! En heel veel succes met wat er allemaal nog op je pad komt.

De Moldavië commissie is intussen weer bij elkaar geweest. En volop plannen gemaakt o a ; Naast ons project willen we heel graag met de jeugd 10 dagen naar Moldavië gaan om daar mee te werken/helpen. De planning is om dat te doen in 2019.
We gaan daar nu al naar toe werken door te inventariseren wie er mee wil! Dit gebeurt middels een brief met de nodige informatie die gestuurd gaat worden naar de jeugd/ouders!

Om het een en ander te kunnen realiseren zijn daar  natuurlijk kosten aan verbonden!

En daarom hebben we nu alvast wat ludieke acties bedacht!!

*Eieren
Tijdens de veertigdagentijd worden er heerlijke verse eieren verkocht!
*Flessen
Binnenkort worden er lege flessen verzameld, hiervoor vind je
plastic zakken in de hal van de kerk waar je de flessen in kan doen .
*Koffie en ??
Ook is er elke laatste zondag van de maand iets lekkers te koop wat genuttigd kan worden bij de koffie tijdens het koffie drinken!

Dit zijn alvast wat activiteiten, maar er volgen er natuurlijk nog veel meer!

Heb je nou ook een  geweldig idee om geld in te zamelen, meld het dan bij een van ons!

Natuurlijk rekenen wij op een grandioze medewerking van iedereen, zodat onze plannen gerealiseerd kunnen gaan worden!

Hartelijke groeten namens de Moldavië Commissie
Aline