Beste Aline, 

 
Jullie zijn al druk bezig met de kerstmarkt :)
Ik heb een foto van het huis. Niet geweldige foto, maar ik heb nu geen andere. Kijk jullie maar of het geschikt is of niet. Als je op de foto de andere kant op zou kunnen kijken zie je de rivier de Prut. Vanaf dit gebouw is het een paar minuten lopen naar de Prut, zo dichtbij. Aan de overkant van rivier zie je Roemenië liggen. Een mooi uitzicht. Dat hele brede raam zal dus een mooi uitzicht op de rivier geven als het gebouw af is. Die brede ruimte die je ziet aan de voorkant is één brede, lange ruimte. Dat laten we zo. Daar kunnen mensen zitten en de activiteiten plaats vinden. 
 
In ieder geval bedankt voor jullie hulp. Succes met alle voorbereidingen en bedankt dat jullie meeleven.
 
Groeten,
 
Carmen.
 
Wikipedia: De Proet (RoemeensPrutRussisch en OekraïensПрутProet) is een zijrivier van de Donau in OekraïneRoemenië en Moldavië. De lengte is 953 km. Daarmee is de Proet de op een na langste zijrivier van de Donau. De Proet vormt een groot deel van de oostgrens van Roemenië. De grootste zijrivieren zijn de Tsjeremosj en de Jijia.
 

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.