Kerstmarkt 9 december 2017

Op zaterdag 9 december houden we van 18:00 tot 22:00 uur in de kerk van Wamel een gezellige kerstmarkt.

De opbrengst van deze markt is voor ons project Carmen in Moldavië. Om dit tot een succes te maken doen wij een beroep op jullie. Wij willen tijdens deze markt verschillende zaken gaan verkopen. Er hebben zich al mensen aangemeld om koekjes te gaan bakken en dingen te maken voor de verkoop en de jeugdgroepen en kindernevendienst zullen ook meewerken. Wij hebben de hulp van meer mensen nodig om er een succes van te maken. Wil je taarten bakken, kerststukjes maken of ben je creatief en wil je iets anders maken dat we kunnen verkopen, laat het dan weten! Daarnaast willen we spullen verkopen die je zelf niet meer nodig hebt. Heb je nog kerstspullen, speelgoed , kaarsen of iets dergelijks dat je niet meer gebruikt en dat geschikt is om op de kerstmarkt te verkopen voor het goede doel, dan kun je dit inleveren in de kerk van Wamel. Het is geen rommelmarkt, dus alleen leuke bruikbare spullen. We willen er een gezellige avond van maken en zet 9 december alvast in je agenda en nodig mensen uit je omgeving uit om met je mee te gaan naar de kerstmarkt.

Als je mee wilt helpen of als je ideeën hebt, mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat het weten aan Aline, Yvonne of Aldert.