Top2000-kerkdienst

Top2000

Jeugddienst met het thema "Top 2000 dienst".

Deze is gepland op 17 februari 2019 om 10.00u in Boven-Leeuwen. Iets om alvast in de agenda te zetten!!

En bij deze ook al van "Harte welkom"!!

Stemmen

Natuurlijk hebben we onze eigen voorkeur in liedjes maar voor deze leuke / mooie dienst krijgt de jeugd een link doorgestuurd waarmee ze op de liedjes kunnen stemmen en ook hun voorkeuren eventueel met een motivatie kunnen onderbouwen!

Stemmen kan ook via de link hieronder, dus de hele gemeente kan een stem/voorkeur uitbrengen. Hier mag natuurlijk ook een motivatie aan toegevoegd worden!

Deze worden dan verzameld tot een top 10 van onze gemeente en worden dan verwerkt in de dienst!!!

STEMMEN

Dan meteen maar een verzoek. Ben je muzikaal, of ken je iemand die dat is, of kun je op een andere manier wat betekenen voor deze dienst, leeftijd speelt hierbij geen rol!!! Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Want ook hierbij geldt, vele handen maken licht werk!!

De hele Top 2000 lijst vindt je onder deze link  Stemmen doe je HIER