Top2000

Jeugddienst met het thema "Top 2000 dienst".

Deze is op 17 februari 2019 om 10.00u in Boven-Leeuwen. Iets om alvast in de agenda te zetten!!

En bij deze ook al van "Harte welkom"!!

Stemmen

Natuurlijk hebben we onze eigen voorkeur in liedjes maar voor deze leuke / mooie dienst heeft de jeugd een link doorgestuurd gekregen waarmee ze op de liedjes konden stemmen en ook hun voorkeuren eventueel met een motivatie konden onderbouwen!

Deze zijn verzameld tot een top 10 van onze gemeente en worden verwerkt in de dienst!!!

De lijnen zijn nu echter al gesloten en we zijn druk bezig met de verdere voorbereidingen van de Top2000 dienst in onze kerk. Kom ook op 17 februari om 10.00u in de Protestantse kerk te Boven Leeuwen. Natuurlijk mag je meezingen en hebben we nog meer leuke ideeën.

STEMMEN

Dan meteen maar een verzoek. Ben je muzikaal, of ken je iemand die dat is, of kun je op een andere manier wat betekenen voor deze dienst, leeftijd speelt hierbij geen rol!!! Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Want ook hierbij geldt, vele handen maken licht werk!!