Hoi allemaal

Wow !......wat waren er veel kinderen met Palmpasen bij de kindernevendienst en wat werd er door jullie hard gewerkt aan de palmpaasstokken, ze waren wel heel mooi geworden he! Wat ik altijd bijzonder vind van deze zondag is  de optocht door de kerk met de mooi zelf versierde stokken en dat dan de grote mensen in kerk een lied zingen!

Hopelijk vonden  jullie het deze keer ook weer bijzonder net zoals ik!?

Met Pasen hebben we ons project afgesloten......toch even een vraagje hoor! Hoeveel diploma's heb jij gehaald?......7?... ...Dit is natuurlijk niet heel belangrijk, het gaat er om dat je een mooie paastijd hebt gehad en dat je het verhaal over Jezus nooit vergeet!

Op 5 mei was er kindernevendienst, we hebben het gehad over de oorlog en bevrijding. Met versierde wafels en lekker zelf opgegeten natuurlijk hebben we gevierd dat wij gelukkig geen oorlog kennen en dat we in vrijheid mogen leven! En ook een beetje omdat het mijn laatste kindernevendienst was. Ik ga jullie natuurlijk verschrikkelijk missen ...... misschien dat  we een afspraak  kunnen maken met elkaar dat, als je een keertje op vakantie bent in Noorwegen en je bent in de buurt......

Oké het is best wel een beetje ver weg maar zeker de moeite waard ......... Je bent in ieder geval Hartelijk welkom!!

Lieve groetjes en knuffels van mij!

Aline

Hyggelig hilsener og stor klem fra meg  Aline

Jullie krijgen natuurlijk ook de groetjes van Kitty, Yvonne, Wendy en Conny.