Jeugd 2 04 2019We hebben op 17 maart een afscheidsmiddag gehad voor Aldert, Rija en Rianne. En tot mijn/onze verbazing, hoe snel kan zoiets gaan, was het ook voor mij ...de laatste keer jeugdmiddag/avond!
De middag was heel gezellig, er was gereserveerd om te gaan bowlen, maar door een foutje zijn we gaan midget golfen wat natuurlijk voor veel hilariteit en plezier/lol zorgde. En ons geduld zwaar op de proef werd gesteld (voor sommigen)!
Daarna hadden we een Chinees buffet, zelf gehaald en daar een buffet van gemaakt voor 18 personen!

 


Zondagochtend 31 maart was er jeugdkerk met als thema "Ken je mij, wie ben ik dan?"Jeugd 1 04 2019

Was best wel een moeilijk onderwerp, want wie kent jou nou beter dan jij zelf, want als het goed is weet je alles over jezelf het best toch? Maar uiteindelijk zijn we er achter gekomen dat God ons het beste kent. Best een geruststellend idee!
Dat je Hem alles kunt vertellen!

Ook hebben we kaarten geschreven naar personen die onschuldig vast zitten in een gevangenis, ....even voor de duidelijkheid (privacy beleid) we hebben alleen als afzender onze voornaam genoemd en uit welk land we komen.

 

Ik weet niet of het volgende op de juiste plek staat.....
Maar ik wil "mijn kinderen" ....dus de hele jeugdgroep ontzettend bedanken voor de geweldige mooie tijd met veel leerzame momenten erin. Voor mijzelf maar hopelijk ook voor jullie!
Vanzelfsprekend ga ik jullie vreselijk missen, dus kom vooral een keer langs/aan in Noorwegen! Kan ik gelukkig even Nederlands praten..... deal?

Dikke knuffels, Aline

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.