Vrijdag 21 september was het zover. De jeugd ging op kamp. We hadden een echt lounge weekend. De eerste avond hebben we soep met een broodje knak gegeten. Daarna hebben we spelletjes gedaan (weerwolven van Wakkerdam, vijf tegen vijf). En we hebben gedanst tot laat in de nacht. Aline en Yvonne zeggen dat ze ook hebben gedanst, ’s morgens nog voor het ontbijt (jaja).

’s Ochtends hebben we het huisje verbouwd, zodat we er met z’n allen in pasten. We hebben wel drie tafels in de woonkamer gezet. Na het heerlijke ontbijt, met gebakken eitjes van Stephan, hebben er een paar van onze groep geklommen op de klimwand en gesprongen op trampolines en konden we gaan zwemmen. Na de lunch is er een groep gaan waterfietsen. Het was lekker weer en je kon door het hele park varen. Ze kwamen ook nog langs onze huisjes op gevaren en hebben toen een verstekeling meegenomen (Coendert).

’s Avonds zijn we lekker pizza wezen eten en hebben we weer spellen gedaan. We moesten dingen en personen uit de bijbel omschrijven en uitbeelden en een spel dat we ieder jaar met kamp weer spelen is PimPamPet (het wordt steeds meer een strijd tussen teams in plaats van tussen personen, om zo maar zoveel mogelijk kaartjes bij elkaar te krijgen).

De zondagochtend kostte het wat meer moeite om iedereen wakker te krijgen, maar we hebben wel weer lekker met elkaar ontbeten, deze keer met een gekookt eitje. Daarna konden we nog gaan zwemmen of net doen waar je zin in had. En na nog een gezamelijke lunch zijn we gaan opruimen en schoonmaken (en hebben we de  huisjes weer in de gewone staat terug gebracht).

Door een donatie konden we dit jaar veel luxer op kamp. We zaten nu in huisjes in plaats van in stacaravans. Hierdoor hadden we meer ruimte om gezellig met de hele groep bij elkaar te zitten en samen te eten.  Mede daardoor hadden we een heel leuk kamp. En we willen ook nog iedereen bedanken voor de vele boodschappen, die we mee hebben gekregen.

Het was weer erg leuk en hebben alweer zin in volgend jaar.

Groetjes van de jeugd

 

Jeugdkamp 01     Jeugdkamp 02     Jeugdkamp Pizzaria

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.