Jeugdkerk

1x in de maand is er Jeugdkerk. Op deze kerkdiensten wordt er iets meer aandacht besteed aan de jeugd om het aantrekkelijker te maken om naar de kerk te gaan. Vaak wordt er gepraat over wat ons bezig houdt. Deze week ging het over onze lasten. We kregen de opdracht deze op te schrijven, uit te knippen en er overheen te lopen. Dit was bedoelt om het achter je te laten.

Ook worden er actuele onderwerpen besproken zoals drugs en vluchtelingen. Ook gaan we dit jaar weer naar een vluchtelingenkamp om de mensen daar te helpen. Tussen alles door is er ook nog tijd om lol met elkaar te hebben. Op die manier proberen we meer van de bijbel te leren op een leuke en gezellige manier.

Coendert