Het nieuwste kerkblad kunt u hier vinden: Download

Nog geen Abonnement?

Deze digitale versie is makkelijk en snel te vinden,

maar natuurlijk wilt u liever een echt kerkblad in handen hebben.

En ons huidige kerkblad is zo mooi dat het echt de moeite is om deze te bewaren.

Abonneren

U zich abonneren op het kerkblad.

De kosten zijn € 15,= per jaar en het blad verschijnt 10x per jaar.

Vermeld uw naam en adres gegevens en geef aan dat u een abonnement wilt op het kerkblad.

Vervolgens krijgt u een bevestiging toegestuurd met daarin ook de betalingsgegevens.

Redactie

Deze redactie bestaat op dit moment uit Renée Peters, Anton Roeterdink, Christiaan Soethout en Ank IJzerman.

Zoals u waarschijnlijk weet bestaat die redactie dus naast Renée uit 3 leden van de kerkenraad.

Dat zou dus anders moeten: het kerkblad is namelijk geen nieuwsbrief van de kerkenraad.

Er zijn vast wel creatieve mensen binnen onze gemeente te vinden die het leuk vinden om

mee te denken en/of schrijven zodat we een passend informatief blad kunnen maken

waar jong en oud zich in kan vinden. Houdt u van schrijven, foto’s of tekeningen maken

laat het ons even weten. Misschien vindt u het wel leuk om iemand uit de gemeente te interviewen

of gewoon in het zonnetje te zetten. We zoeken leuke enthousiaste mensen om samen iets leuks te creëren.

We zijn sowieso heel erg benieuwd wat u van dit proefnummer vindt en nieuwe ideeën zijn welkom.

De redactie