Diensten komende zondagen

Zondag 13 september om 11.00 uur is er, bij goed weer, een dienst op het veld naast de kerk in Boven-Leeuwen. Fred Hommersom verzorgt het geluid . De cantorij zal haar medewerking verlenen, dit keer o.l.v. Gerrit Vastenhouw. Tijdens deze viering is er oppas en kindernevendienst.

Vanaf 20 september zal de viering plaatsvinden in de kerk in Wamel. Klik hier voor een overzicht van de geplande diensten.

Aanmelden kerkdienst

Voor de diensten die om 10:00 in Wamel worden gehouden dient u zich vooraf aan te melden bij Wim Backer, dit kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk zaterdag 22:00 uur. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen in de kerk dus meld u op tijd aan, want vol is vol.

Tijdens alle diensten zal niet er geen samenzang zijn, is er geen toiletbezoek mogelijk en is er geen koffiedrinken na de dienst.
Wel is er tijdens de kerkdiensten om 10.00 uur oppas en kindernevendienst. De kinderen gaan bij binnenkomst direct naar hun eigen ruimten en blijven de hele dienst bij elkaar.