Beste gemeenteleden

Zoals u in eerdere zondagsbrieven al gezien heeft is er de mogelijkheid om de extra collecte zelf over te maken. Het rekeningnummer staat er dan bij vermeld (bijv. voor kerk in actie).

Als Diaconie maken we naast het collectegeld ook altijd 50 euro extra over naar het betreffende doel van de extra collecte.  Nu hebben we besloten om tijdelijk naar deze extra collectedoelen 100 euro over te maken, dit bedrag komt overeen met wat we gemiddeld overmaken aan deze doelen (collecte+50 euro).

Voor de kerkvoogdij betekent dit dat die 50 euro overmaakt aan het extra collectedoel (gemiddelde van het normaal opgehaalde collectegeld).

De collectegelden van zowel diaconie en kerkvoogdij liggen nu stil, ook wel bekend al de eerste en tweede collecte.

U als gemeenteleden vragen we om geheel vrijblijvend een (eenmalige) gift te doen aan de diaconie en kerkvoogdij als een soort collecte.

Nogmaals dit is geheel vrijblijvend

Namens de Diaconie en Kerkvoogdij wens ik  iedereen veel kracht en gezondheid toe, en hopen we elkaar spoedig weer te ontmoeten.

Lida de Vree

Diaconie NL96RABO0373736029