Moldavië - Hoe kunt u helpen?

Gaat het lukken om minimaal €5000,- mee te nemen naar Moldavië om daar mooie dingen mee te kunnen doen?
Met uw bijdrage moet het gaan lukken!
Hoe kunt u daar aan bijdragen?

Door:

• Iedere laatste zondag van de maand een heerlijke koek te kopen bij het koffie-drinken. Deze aktie loopt tot en met eind juni.
  • Tijdens de 40-dagentijd kan u iedere zondag mooie en veilingverse plantjes kopen!
  • En in iedere kerk hangt een zak met de vlag van Moldavië er op, waarin u de lege statiegeld-flessen in kunt doen! Ook deze aktie loopt eind juni af!

Moldavie vlag

Intussen hebben we een info-avond gehad met de mensen die meegaan naar Moldavië, de info ging o.a. over de vliegreis, wat kunnen we daar gaan doen? Wat kunnen we verwachtten?

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van al onze belevenissen! Misschien dat er een kerkdienst georganiseerd wordt als we weer terug zijn en vol zitten met onze verhalen en ervaringen.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage op wat voor manier dan ook.

Namens Carmen, de oudjes in Costesti en de Moldavië commissie.
Een hartelijk groet,
Aline