Kindernevendienst: Pasen 'een nieuw begin'

Hoi allemaal,

Terwijl ik dit zit te schrijven schijnt de zon volop en lijkt de winter ver weg. Ben benieuwd of het van jullie nu nog winter mag worden......of dat je toch liever de zomer hebt!

De zomer dat duurt nog even, eerst krijgen we de veertigdagentijd en Pasen, in deze tijd vieren we dat het Lente wordt en dat het langer licht blijft buiten en dat we een nieuw begin gaan maken met elkaar. Beginners diploma

Zo heet ook ons thema van het project: "Een nieuw begin"

Elke zondag gaan we samen iets nieuws leren over hoe je een nieuw begin kunt maken. En als je daar dan heel goed in bent dan krijg je een diploma, iedere zondag weer, dus dan heb je straks 7 diploma's ... Jullie zijn natuurlijk allemaal al heel goed in een nieuw begin maken, .....maar lukt het jullie om er zeven bij elkaar te krijgen.....? Wij zouden het super knap vinden als jullie allemaal 7 diploma's hebben gehaald........moet lukken toch? Het eerste diploma kun je al halen op zondag 10 maart en de laatste, de zevende met Pasen !!!

Met Palmpasen gaan we weer tijdens de kindernevendienst gezellig palmpaasstokken maken.... Wel in de kerk laten zien hè, als de stok klaar is!!
En met Pasen ......wat doen we dan toch ook altijd weer!!
Zien we jullie? Het zou echt super zijn om samen met jullie een nieuw begin te maken!

Groetjes van ons
Kitty, Conny, Wendy, Yvonne en Aline