Kindernevendienst: Advent & Kerst

kerstslinger

Hoi allemaal,

Wat gaat de tijd snel he!! voor dat je het weet is het al weer kerst.
Daarover wil ik jullie nou net wat vertellen en er meteen ook voor uitnodigen om er samen met ons een leuke en een warme tijd van te maken
Zoals Yvonne al schreef in het kerkblad hebben wij (de leiding) bij elkaar gezeten om van deze adventstijd weer iets moois te gaan maken
En dat is weer helemaal gelukt!!

We beginnen al op zondag 2 december (1e advent) om 10.00u in de kerk te Wamel met ons advents project met het thema.

"Geloof met me/ons mee".

Ook hebben we een mooi kinderlied erbij gekozen en natuurlijk worden er iedere adventszondag kaarsjes
aangestoken en een versje voorgelezen........helpen jullie weer mee???

Kerst1
Ons eigen kinderkerstfeest is op maandag 24 dec om 19.00u in de kerk te Boven-leeuwen.
Ik vertel er niks over...... maar dat gaat echt heel leuk en gezellig worden !!
O ja nodig vooral opa's en oma's ooms en tantes en vriendjes/vriendinnetjes uit om er samen met ons weer een mooi kinderkerstfeest van te maken !!

Zo, jullie zijn nu vast heel nieuwsgierig geworden naar ons adventsproject en het kerstfeest?..... toch?

Wij kunnen niet wachten het zou erg leuk zijn om jullie allemaal weer te zien tijdens de adventperiode en met het kerstfeest ........dus heel graag tot ziens!

Groetjes van Wendy, Yvonne, Kitty, Conny en Aline

Kerst2