Kerstmarkt Wamel 8 december

Op zaterdag 8 december is er een gezellige kerstmarkt in de kerk van Wamel.

De opbrengst van deze markt is voor ons project voor de dagopvang van ouderen in Costesi Moldavië. Tijdens deze kerstmarkt staan er standhouders die hun spullen verkopen en het inschrijfgeld dat ze betalen gaat naar het project in Moldavië.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor standhouders. Mocht u iemand weten die interesse heeft om op deze markt te staan,  dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of contact opnemen met één van ons.

Naast de kramen is er ook de mogelijkheid om te genieten van lekkernijen zoals erwtensoep, lekker taart en wafels. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf kerststukjes te maken onder leiding van een bloemist.  Wij willen zelf ook kerstgerelateerde spullen verkopen zoals kaarsen, lichtjes, kerstversiering etc. Mocht u hiervoor iets beschikbaar willen stellen, dan kunt u dit inleveren in de kerk.

De kerstmarkt is op zaterdag 8 december van 18:00 tot 20:30 uur en de entree is gratis.