18 november: Inzameling Voedselbank

Op woensdag 7 november is het dankdag voor gewas en arbeid. Wij zullen God tijdens de dienst van 18 november danken voor het gewas; het eten waarin iedereen dagelijks wordt voorzien.

We denken in deze dienst ook aan de mensen die misschien niet dagelijks een fatsoenlijke maaltijd eten, simpelweg omdat ze er het geld niet voor hebben. De voedselbank streeft ernaar wekelijks gezond en gevarieerd eten te geven aan mensen, die het niet hebben.

We zullen deze zondag  daarom ook weer een inzameling houden voor de voedselbank.

Er is behoefte aan houdbare producten uit de schijf van 5, denk hierbij aan:

pasta, rijst, couscous, aardappelpuree

pastasauzen, soep

ontbijtgranen, broodbeleg (jam, pindakaas)

pannenkoekenmix

vlees en vis in blik

groente en fruit in blik

zonnebloem- of olijfolie

houdbare melk

gluten- en lactose vrije producten

Dus..help mee en breng op 18 november wat van de bovenstaande boodschappen mee naar de kerk, dan zorgen wij dat het bij de voedselbank terecht komt.     Dank u wel!