Kindernevendienst info

Hoi allemaal,

Hebben jullie net zo'n zin in de zomervakantie als wij.... vast wel!

Uitje

Maar eerst gaan we met z'n allen ons jaarlijks uitje nog houden.
Dit keer gaan we het heel anders doen .....?
Zondagmorgen 1 juli a.s is er kindernevendienst om 10.00u dit is laatste keer voor de zomervakantie, deze dienst is in Dreumel. Tijdens deze dienst neemt ook Rose afscheid van ons.

Afscheid Rose

Wel heel jammer Rose dat je weggaat, maar we komen je vast nog wel tegen in de kerk of bij de jeugdgroep.
Heel veel succes met wat er nog allemaal op je pad komt in de toekomst!!

Blije Dries

Na de dienst gaan met z'n allen naar De blije Dries in Wijchen.
Ja, jullie lezen het goed ook de papa's en de mama's zijn uitgenodigd om dit keer mee te gaan..... gezellig toch?!

Bij De blije Dries gaan we eerst lunchen, een patatje met wat lekkers erbij!!
Daarna volop de tijd om lekker te gaan spelen en bij te kletsen, maar ook is er natuurlijk gelegenheid om de dag elders door te brengen.

Als kleine ondersteuning
vragen wij €3,- per kind

Wij denken dat iedereen meegaat..... maar toch, voor het reserveren, willen we het even zeker weten..... Laten jullie het voor 10 JUNI even weten of je meegaat ......of niet!

Dus niet vergeten!!!

Even Reageren

*Voor 10 juni even reageren!!!

*1 juli laatste keer knd, afscheid Rose en ons uitje.
*26 augustus om 10.00u in Boven-leeuwen begint de knd weer en zien we jullie weer heel graag terug.

Tijdens de vakantie kan je op zondag gewoon naar de kerk komen want dan liggen de mappen er weer met daarin o.a kleurplaten, puzzels, raadsels enz ook liggen er etuis met daarin allerlei spulletjes die je nodig hebt........zo hoef je, je niet te vervelen tijdens de kerkdienst......wel proberen stil te zijn he!!

Zonnige groeten van ons allemaal.
Yvonne,Wendy.Rija,Kitty
Conny en Aline