Nieuwe Predikant

Nadat de beroepingscommissie ds. E.G.H. Laseur uit Enschede heeft voorgedragen als de nieuw te beroepen predikant van onze gemeente, hebben zowel de kerkenraad als de gemeente kennisgemaakt met ds. Laseur en zijn vrouw. Vervolgens heeft de kerkenraad, na een positieve stemming, een beroep uitgebracht op ds. Laseur. Enkele dagen later kreeg de kerkenraad het bericht dat ds. Laseur het beroep heeft aangenomen. De kerkenraad is blij en dankbaar dat ds. Laseur heeft toegezegd onze predikant te willen worden.

Samen gaan we op weg:

‘In het vertrouwen dat we een fijne samenwerking mogen hebben onder de zegen Gods’
zoals ds. Laseur zijn reactie op het beroep eindigde.

BBQ

Zaterdag 1 juli hopen ds. Laseur en zijn vrouw aanwezig te zijn tijdens de BBQ in Boven Leeuwen. En natuurlijk hopen we hen binnen niet al te lange tijd te verwelkomen in ons midden.

Namens de kerkenraad.

Ank IJzerman, scriba