Dagje uit, Kindernevendienst

Hoi iedereen,

Ja, op 17 juni a.s gaat het gebeuren, we gaan een dagje weg.

Waarheen?

blijft nog een verrassing, maar dat het leuk wordt is nu al zeker!!

We verzamelen om 11.30 u bij Piet en Davien en willen daar ook graag weer worden opgehaald om 17.45u, op het zelfde adres (we hebben dan al gegeten).

Nemen jullie zelf de lunch mee (eten en drinken), voor de rest zorgen wij!!

De kosten voor deze dag is 2 euro pp !

Zorg ook voor wat droge kleren en zonnebrandolie meenemen is ook handig en de eventuele medicijnen als je die nodig hebt.

Wij hebben er ontzettend veel zin in..........

en natuurlijk hebben jullie dat ook, toch????!!!!

Dan zijn er ook nog wat belangrijke datums ........!!!!!

• Op Zaterdag  1 juli is de jaarlijks bbq, opgeven kan bij Piet en Davien!
    • De bbq wordt gehouden bij de kerk in Boven leeuwen, opgeven kan tot 24 juni!!
  • Op Zondag 9 juli nemen Veronique, Saar en Inge afscheid van de kindernevendienst, het zou dan erg fijn en leuk zijn als jullie dan allemaal komen. Deze dienst begint om 9.30u en is in Wamel, Hette Domburg is de voorganger.
    • Het is dan ook de laatste kindernevendienst voor de zomervakantie, we zien jullie dan weer heel graag terug op Zondag 3 september!!

Tijdens de vakantie kan je natuurlijk wel gewoon op zondag naar de kerk komen, alle info hierover kan je vinden op de website, zondagsbrief of in het kerkblad.

Iedereen alvast een hele fijne vakantie toegewenst namens iedereen van de kindernevendienst!

Groetjes Aline