Filmcafé - Down to Earth

Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld om ons heen. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan, maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de Earth Keepers, zij die nog in verbinding staan en in harmonie leven met de aarde, de bron van ons bestaan.

down to earth

Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is om hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren. De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze stamoudsten en wijzen die nog niet eerder geïnterviewd werden. Maar ook de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben.

Down to Earth inspireert de kijker om na te denken over onze  toekomst, die van onze kinderen en van de wereld waarin wij leven.

Datum: woensdag 16 januari 2019

Plaats: Protestantse Kerk in Wamel, Dorpsstraat 73