Protestantse Gemeente West Maas en Waal

Kerkgemeenschap voor geloof, zingeving en ontmoeting

Handwerkcafé

Handwerkcafé  -  Koffie-loop-in

In september is het Handwerkcafé van start gegaan. Acht dames zijn onder het genot van een kopje / thee creatief bezig geweest, met allemaal verschillende handwerk projecten. U/jij bent van harte welkom, ook als u/je niet handwerkt dan zien we u/je graag voor een praatje en een kopje koffie of thee.

Brengt u uw eigen handwerkproject mee, haken, breien, borduren, naaien, bible journaling, kaarten maken, quilten, of wat uw hobby ook is. Er kunnen natuurlijk ook handwerktips en ideeën worden gedeeld. En misschien vindt u het lastig om een knoopje aan te naaien? Er is altijd wel iemand die dat voor u wil doen! We inspireren en leren van elkaar, en helpen elkaar.

In de zondagsbrief en in het kerkblad zal de datum van het Handwerkcafé worden geplaatst. Deze datum kan variëren, maar in principe is het handwerkcafé in de derde week van de maand.

 

Tijdstip: van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Plaats: Protestantse Kerk in Wamel, Dorpsstraat 73

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden: niet nodig

 

Handwerdcafe3                  Handwerkcafe2

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.
Akkoord Afwijzen