Handwerkcafé

Handwerkcafé  -  Koffie-loop-in

In september is het Handwerkcafé van start gegaan. Acht dames zijn onder het genot van een kopje / thee creatief bezig geweest, met allemaal verschillende handwerk projecten. U/jij bent van harte welkom, ook als u/je niet handwerkt dan zien we u/je graag voor een praatje en een kopje koffie of thee.

Brengt u uw eigen handwerkproject mee, haken, breien, borduren, naaien, bible journaling, kaarten maken, quilten, of wat uw hobby ook is. Er kunnen natuurlijk ook handwerktips en ideeën worden gedeeld. En misschien vindt u het lastig om een knoopje aan te naaien? Er is altijd wel iemand die dat voor u wil doen! We inspireren en leren van elkaar, en helpen elkaar.

In de zondagsbrief en in het kerkblad zal de datum van het Handwerkcafé worden geplaatst. Deze datum kan variëren, maar in principe is het handwerkcafé in de derde week van de maand.

Tijdstip: van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Plaats: Protestantse Kerk in Wamel, Dorpsstraat 73

Aanmelden: niet nodig