25 augustus 2019

Naam: Rianne van Bemmel

Leeftijd: 20 jaar

Rianne van Bemmeld

1. Wat doe je op dit moment in het dagelijks leven?

Op dit moment ben ik kapster bij kapsalon Ruisseau Claire in Beneden-Leeuwen waar ik met heel veel plezier al bijna 3 jaar werk.

2.Wat zijn je hobby's?

Dansen, fitness.

3. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Eerlijk gezegd heb ik niet echt een favoriete vakantiebestemming,
belangrijk vind ik dat er wel wat te doen mag zijn in de omgeving,
maar je moet het toch zelf leuk maken, maar ik ga wel graag kamperen.

4. Wat is de mooiste film die je gezien hebt / of wat is je lievelingsboek of favoriete tv-programma?

Eigenlijk kijk ik overal wel naar en lezen heb ik even een tijdje bij me neergelegd omdat ik beetje opzoek was naar wat vind ik leuk om te lezen, maar als het allemaal maar niet teveel schietverhalen/films zijn vind ik het prima om naar te kijken anders slaap ik wat minder goed.

5. Wat is je favoriete muziek of CD?

Er is 1 nummer wat  mijn lievelingsnummer is en dat is ‘The eye of the tiger’. Lekker stoer nummer, waar ik ook al verschillende keren met optredens/ uitvoeringen op gedanst heb. Verder luister ik naar vrijwel alle muziek, alles op zijn tijd.

6. Waar ben je trots op?

Dat ik dit jaar belijdenis mag gaan doen, dit doe ik samen met nog 7 andere personen  het is iets wat een tijdje geleden in me op kwam toen zijn we er werk van gaan maken en nu is het dan zover, 24 maart doe ik belijdenis. Zowel als bevestiging naar mijn ouders, waar ik trots op ben dat ik dit mag doen en dat zij vroeger de keus voor me hebben gemaakt die ik graag vast wil blijven houden, maar vind het vooral ook leuk om dit samen met mijn vriend te doen.

7. Waar heb je spijt van?

Ik heb nergens spijt van, altijd heeft iedereen wel ergens spijt van maar dat is gauw weer voorbij! Vooruit denken is het belangrijkste wat er is er niet in blijven hangen.

8. Wat is de beste smoes die je weleens hebt gebruikt?

Dat is eigenlijk wel grappig. Ik ging samen met een klasgenoot van mij naar school met de auto. Komen we bij de sluis in Heerewaarden zit de sluis dicht, hebben we bijna een half uur staan wachten…… komen we op school aan en we leggen het verhaal uit aan onze docente mogen we de les niet in omdat ze ons niet geloofde. Terwijl het echt waar was! Zo zie je maar ook oude smoezen kunnen werkelijkheid zijn!!

9. Wat is je favoriete plek in huis?

In het hoekje van onze hoekbank thuis, of gewoon lekker in de stoel.

10. Wat zou je willen bereiken?

Er zijn altijd bepaalde doelen wat je wil bereiken en daar groei je vanzelf naar toe dat heeft tijd nodig. Maar wat ik graag wil doen is veel mensen nog bewust  maken dat naar de kerk gaan niets is om je voor te schamen. Er zijn veel mensen die het raar of moeilijk vinden om naar de kerk te gaan, wat ik ook wel kan begrijpen. Maar er is geen grotere en hechtere familie als de kerkgemeenschap. Er is ook altijd 1 Persoon die je bepaalde dingen laat doen of doorgeeft en dat is God! Het is natuurlijk ieder zijn keus, maar graag wil ik mensen laten zien dat er vast en zeker nog veel meer uit de kerk te halen valt!